Riese&Müller Packster2 70 prijswinnaar bij Eurobike 2024

Riese&Müller packster2 70 Touring als beste uit de test

Riese&Müller packster2 70 Touring als beste uit de test

Wij hebben zelf hele goede ervaringen met de Riese&Müller Packster serie. Niets voor niets is deze fiets standaard bij ons te testen. Wij hebben alle kennis in huis voor een deskundig en persoonlijk advies. Dat niet alleen wij enthousiast zijn, kun je hieronder verder lezen, want de Packster2 70 touring is bij Downtown magazine als beste uit de test gekomen. Zien we jou snel in onze winkel? De beste manier om te ondervinden hoe fijn deze cargofiets is, is door hem mee te nemen voor een proefrit. Ga naar buiten en geniet.

De lovende woorden van Downtown magazine

"De Riese & Müller Packster2 is misschien wel de duurste fiets in ons testveld, maar de prijs wordt gerechtvaardigd door zijn uitstekende prestaties. Dankzij zijn veelzijdigheid kan hij met gemak verschillende transporttaken uitvoeren, terwijl het rijcomfort ongeëvenaard is dankzij de goed gespecificeerde en hoogwaardige componenten. De Packster2 beschikt over tal van slimme functies die het vervoeren van uw goederen eenvoudiger maken, en dankzij de volledige vering en de knobbelige banden blinkt hij uit in een breed scala aan scenario's.

De Packster2 wordt standaard geleverd met een batterij van 750 Wh en kan in de configurator worden uitgebreid tot maar liefst 1.500 Wh. Daarnaast vind je in de online configurator nog meer handige features, zoals een RX-chip voor diefstalbeveiliging en een ABS-remsysteem.

De Packster2 70 Touring is de meest veelzijdige allrounder die ooit is getest en verdient de titel 'best in test'. De Packster2 is een waardevolle investering voor iedereen die op zoek is naar een topbakfiets die aan de hoogste eisen voldoet."

Geschreven door: Helco

Volgende artikel »